RVS buitenkeukens
duurzaam en luxe uitstraling

RVS buitenkeuken samenstellen

Onze OneQ modulaire buitenkeukens zijn verkrijgbaar in RVS en in zwart gepoedercoat staal. De RVS buitenkeukens zijn duurzaam en hebben een strak design. De buitenkeukens kunnen prima buitenstaan. Maar wil je je keuken goed beschermen? Bestel dan een losse bijpassende beschermhoes erbij.

Het voordeel van deze unieke buitenkeuken is dat jezelf de grootte van de keuken kunt bepalen. Door de losse modules bouw je je eigen keuken naar wens.

De basis bestaat uit een voet, de leg, als houder. Naast deze houder heb je de keuze uit verschillende modules. De modules kunnen in de leg geplaatst worden. De legs zijn vervolgens weer aan elkaar te koppelen.

Modules rvs buitenkeuken

De rvs buitenkeukens kunnen worden samengesteld uit de volgende modules:

  • Een gasbarbecue
  • Een kolenbarbecue
  • Een rvs ijskom/slakom
  • Een rvs wasbakje met kraan
  • Een snijplank van kunststof
  • Een snijplank van bamboe

 

Voordelen van OneQ RVS BBQ

Eenvoudig uit te breiden

Hoogwaardige kwaliteit

Ruime keuze uit accessoires

Zonder gereedschap in elkaar te zetten

Keuze tussen gas en kolen

kiezen, kopen en koppelen

OneQ buitenkeuken koppelen en uitbreiden

Is het samenstellen en uitbreiden van een rvs buitenkeuken echt zo eenvoudig? Ja, monteer de modules zonder gereedschap en koppel de houders door ze in elkaar te schuiven. Bekijk ook eens de promo van OneQ. Of kom eens langs in onze compacte showroom en ervaar de eenvoud en de klasse.

De verschillende modules

Maak je keuze uit de verschillende modules.

OneQ rvs 8kw gasbrander voor buitenkeuken

RVS 8 kW gasbrander (gasbarbecue)

De gasbrander beschikt over 2 krachtige 4 kW gasbranders en zorgen voor een mooie warmteverdeling. Het rooster (of bakplaat) heeft daardoor geen koude zones. Het vlees of groente gaart mooi gelijkmatig. De brander hang je in een staander (leg) of is zelf in te bouwen.

 

Voor € 279

OneQ RVS slakom of ijskom buitenkeuken

RVS slakom / ijskom

Beschik je niet over een buitenkoelkast? Maar wil je wel je drankjes lekker koud houden. Deze ijskom is ideaal voor het koelen van wijn, frisdrank of bier. IJs wordt niet meegeleverd. De rvs kom is ook te gebruiken als saladeschaal voor het buffet. Multifunctioneel dus.

 

Voor € 159

OneQ rvs kolenbrander voor buitenkeuken

RVS kolenbrander (kolenbarbecue)

De rvs kolen barbecue van OneQ plaats je in een onderstel of is in te bouwen door middel van een los te verkrijgen socket.
Door het handige kolenroostertje zijn de kolen makkelijk aan te steken en is de unit ook snel schoon te maken. De grill is snel te switchen door bijv. een snijplank.

 

Voor € 195

OneQ polyethyleen snijplank met sap-rand

Polyethyleen snijplank met sap-rand

De TABLE snijplank is een professionele plank van polyethyleen en is voorzien van een handige saprand. Handig bij het snijden van een braadstuk, spareribs of heerlijke gegrilde groenten.
De plank verwijder je in een oogwenk en kan onder de kraan worden afgespoeld.

 

Voor € 59

OneQ RVS spoelbak met kraan

RVS spoelbak met kraan 

De RVS buitenkeuken is leverbaar met een rvs spoelbak met kraan. Door de tuinslangkoppeling (gangbare maat) koppel je de spoelbak aan de tuinslang. Buiten de groente afspoelen of je handen wassen is nu een fluitje van een cent. Het koppelstuk en tuinslang wordt niet meegeleverd.

 

Voor € 229

OneQ Bamboe snijplank voor rvs buitenkeuken

Bamboe snijplank met sap-rand

Deze bamboe snijplank maakt de buitenkeuken helemaal af. De plank is ligt, maar oersterk en combineert prachtig met het RVS. Gebruik je de snijplank niet om te snijden? Dan maak je er een prachtige hapjes plank van. De plank kan eenvoudig onder de kraan worden afgespoeld.

 

Voor € 59

Prijzen zijn inclusief BTW

De staander (leg)

De basis van de rvs buitenkeuken.

Rvs buitenkeuken met kolenbarbecue

RVS staander (wordt zonder rooster geleverd)

De leg/staander vormt de basis van de RVS buitenkeuken. Voor elke module heb je een losse leg nodig. De module plaats je heel eenvoudig in deze leg. Gebruik je een module, bijvoorbeeld de ijskom, minder vaak dan bestel je een houder minder.
Door middel van een handig inhaak systeem koppel je de legs aan elkaar. De legs zijn aan alle kanten te koppelen. Zo bouw je je eigen buitenkeuken in de gewenste vorm.
De legs en de modules zijn los na te bestellen.

Afmetingen:
Hoogte: 92 cm
Breedte: 44 cm
Diepte: 44 cm

 

Voor € 265

Rvs buitenkeuken met wasbak OneQ
Rvs buitenkeuken met rvs slakom OneQ
Rvs buitenkeuken met bamboe snijplank OneQ
Rvs buitenkeuken met stenen blad OneQ

Accessoires en aankleding RVS buitenkeukens

Maak de buitenkeuken helemaal af met de verschillende accessoires.

OneQ frontplaat rvs buitenkeuken

RVS frontpaneel voor houder

Vind je een een halfdichte keuken mooier? Bestel dan een RVS frontpaneel. Het paneel hang je aan de zijkant van de staander en dekt een zijkant geheel af. Het paneel is ook te gebruiken in combinatie met de gasbarbecue.

 

Voor € 110

OneQ grill deksel rvs buitenkeuken

Roosting hood Grill deksel

Grillen met deksel betekent ook malser vlees. Het deksel is voorzien van een luxe houten handvat, een glazen doorkijkvenster en een thermometer. Het deksel monteer je op de leg. De zijpanelen worden meegeleverd. Wordt alleen in het zwart geleverd.

 

Voor € 199

OneQ rvs cover voor buitenkeuken

RVS cover voor de gasfles

Wil je de gasfles niet vol in het zicht hebben? Bestel dan een extra RVS cover. De cover bestaat uit 3 zijden en wordt in de staander gezet. Deze cover is te gebruiken in combinatie met de gas bbq, maar bedekt niet de gehele zijkant van de leg.

 

Voor € 157

OneQ rvs spiezen rek voor rvs bbq

RVS spiezenrek

KEBAB is het rvs spiezenrek. De houder plaats je in de uitsparing van de grill. De spiezen maak je van te voren klaar en hang je in het spiezenrek. De vierkante spiezen klemmen vast in het rek waardoor je het vlees mooi gelijkmatig kan garen.

 

Voor € 89

OneQ driedelige rvs dekselset buitenkeuken

RVS Topcombi deksel

Het Topcombi deksel bestaat uit 3 delen, een windscherm, een warmhoutplaat en een deksel. Het deksel is voorzien van een luxe hardhouten handvat en een thermometer. Het deksel kan aan de zijkant van de bbq gehangen worden.

 

Voor € 279

OneQ rvs kruidenplank

RVS kruidenplank CONNECT

Deze handige kruidenplank hang je tussen 2 staanders in. Je creëert zo eenvoudig extra werkruimte of heb je ruimte voor de kruiden en de olieflessen. De RVS plank is robuust uitgevoerd en heeft een hoog draagvermogen.

 

Voor € 79

OneQ Shelf extra rvs planken

SHELF extra RVS legplanken 

De SHELF hang je tussen de poten van de houder. Hiermee creëer je extra planken in je buitenkeuken. Plaats je de SHELF onder de flame gasgrill? Houd er dan rekening mee dat er geen ruimte meer is voor de gasfles.

 

Voor € 195

OneQ rvs flessen bak

BOX rvs flessenbak

Met de BOX creëer je snel extra ruimte voor flessen en kruiden. Het rek hang je aan de zijkant van de leg op elke gewenste plek.
De BOX is uitgevoerd van stevig rvs plaatwerk.

 

Voor € 64

OneQ Grip rvs roosterklemmen

GRIP rvs rooster klemmen

Als de kolen aangevuld moeten worden dan wil je geen vette handen krijgen of je handen branden. Deze rvs roosterklemmen zijn speciaal gemaakt om het rooster te kunnen verwijderen.

 

Voor € 34

Prijzen zijn inclusief BTW

Meer informatie over de modulaire RVS buitenkeukens?

Wil je meer informatie over de modulaire RVS buitenkeukens van OneQ? Of wil je een bezoekafspraak maken? Neem dan contact op?

RVS inbouw barbecue

De losse modules waarbij de legs aan elkaar gekoppeld worden is een prachtig systeem. Maar wil je je eigen werkblad kiezen, dan is het ook mogelijk de modules los te kopen. De modules worden dan niet in de legs geplaatst, maar los geleverd. Wij leveren verschillende modellen inbouw barbecues van Beefeater en OneQ.

OneQ inbouw barbecue
Buitenkeukens staal zwart OneQ
Rvs buitenkeuken OneQ
Buitenkeuken zelf samenstellen

Onze topmerken buitenkeukens

B

Keukens zwart staal

Stel zelf je eigen buitenkeuken samen met keuze uit losse elementen, zoals barbecues en wasbak met kraan.

Beefeater en OneQ luxe inbouwkeukens

Luxe inbouw barbecues

Ben je van plan zelf een buitenkeuken te bouwen. Dan is een bbq onmisbaar. Deze modules zijn eenvoudig in te bouwen.

Solpuri Soul Ambiente soft

Designtafels en stoelen

Maak je luxe buitenkeuken helemaal af met de premium tafels en stoelen van Solpuri. Prachtig en smaakvol design.