Nieuws
Nieuwste producten, tips, weetjes en meer.

Vegtech Design - Wokbrander

Nieuw in ons assortiment: De Wokbrander (6.5 kW)

De krachtige 6.5kW wok- en zijbrander maakt je buitenkeuken helemaal af en is een nieuwe module, die zoals elke module past in de oneQ Legs en kan ook ingebouwd worden. De wokbrander kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. Denk hierbij aan het koken van pasta/aardappelen, het roerbakken van groenten, vlees en vis en het frituren. De wokbrander wordt geleverd met een oneQ Close, dat is een deksel om de wokbrander te beschermen wanneer deze niet wordt gebruikt.

Solpuri brochure 2022

Solpori catalogus 2022

Op onze website tonen wij slechts een greep uit het ruime assortiment van Solpuri. Solpuri heeft heel veel meer te bieden.

Wil je weten wat? Download dan de gratis Solpuri catalogus

Vegtech buitenkeuken

Tip | Zorg voor een goede ondergrond bij een buitenkeuken

Ga je een buitenkeuken bouwen of ga je er een aanschaffen? Vergeet niet om goed na te denken over de ondergrond van de buitenkeuken.

Alles begint namelijk bij een goede basis en dat is in dit geval de vloer. De beste ondergrond voor een buitenkeuken is droog, vlak en stabiel. Zo voorkom je dat de buitenkeuken tijdens een regenbui verzakt of in de modder staat. Een vloer met een gladde ondergrond (zoals beton of tegels) zijn qua onderhoud en schoonmaken het beste. Een houten vloer is weer sterk af te raden, omdat vetvlekken van de barbecue snel zichtbaar zullen zijn.

Wil je onze showroom komen bezoeken? Plan dan een afspraak in via onderstaand button.

Showroom weer open

Nieuws | Onze showroom mag weer open

Eindelijk mogen we jullie weer ontvangen in onze showroom. De showroom is alleen te bezoeken op afspraak, omdat de showroom niet zo groot is en wij de tijd willen nemen voor jullie.

Wil je onze showroom komen bezoeken? Plan dan een afspraak in via onderstaand button.

Heb je vragen over ons assortiment of wil je liever op een ander moment een afspraak inplannen? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op.

Schoonmaaktip OneQ Buitenkeuken

Buitenkeuken | Tip voor het schoonmaken van je barbecue

Tijdens de feestdagen gebruik gemaakt van de barbecue? Lees dan snel onze tip!

Uiteraard adviseren wij je om na gebruik, het rooster van de barbecue direct schoon te maken. Maar, ook wij snappen dat dit er nog wel eens tussendoor kan schieten.

Benieuwd wat je dan het beste kunt doen? Klik dan verder.

Vegtech feestdagen

Feestdagen | Op naar het nieuwe jaar!

Ook wij zijn helaas genoodzaakt om onze showroom te sluiten in verband met de lockdown. Wij zullen dan ook onze rust pakken en genieten van de feestdagen. Van 25 december t/m 3 januari zijn wij dan ook geheel gesloten.

Na 3 januari zijn wij weer telefonisch of per mail bereikbaar voor eventuele vragen over ons assortiment. Hopelijk kunnen wij jullie na 14 januari weer ontvangen in onze showroom!

Wokbrander Vegtech Design

Nieuw in 2022 | De wokbrander van OneQ

Naast unieke buitenkeukens, kun je ook bij ons terecht voor inbouwmodules! De inbouwmodules zijn eenvoudig zelf in te bouwen in je eigen buitenkeuken. Daarnaast kun je kiezen uit maar liefst 6 verschillende modules. Binnenkort wordt de OneQ wokbrander hier aan toegevoegd! De wokbrander zal verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart en inox.

Tip voor teppanyaki

Buitenkeuken | Tip voor je Teppanyaki plaat

Een buitenkeuken is super om te hebben in je tuin, maar uiteraard moet een buitenkeuken ook goed onderhouden en gebruikt worden. Wanneer je kiest voor een buitenkeuken, heb je keuze uit allerlei verschillende accessoires. Zo kun je ook kiezen voor een teppanyaki plaat. ‘’Teppan’’ betekent ijzeren plaat en ‘’Yaki’’ verwijst naar de bereidingswijze.

Erwin van der Vegte - Vegtech Design

Mijn verhaal | Dag van de Ondernemer

Op deze dag wil ik, Erwin van der Vegte, jullie graag meer vertellen over het ontstaan van Vegtech Design.

Het buitenleven speelt de laatste jaren steeds meer een belangrijke rol in ons leven. Heerlijk genieten van de natuur of zelfs van een barbecue in de tuin met familie, vrienden of buren.
Hierdoor ben ik geïnspireerd geraakt om te starten met Vegtech Design.

Showroom Vegtech Design

Aangepaste openingstijden showroom

In onze showroom kun je een deel van onze collectie aan design tafels, stoelen en buitenkeukens vinden. In verband met de nieuwe maatregelen hebben wij onze openingstijden aan moeten passen. Wij zijn wekelijks op zaterdag en zondag geopend van 10:00 tot 17:00 uur (op afspraak).

Een afspraak kun je inplannen via onderstaand button. Komt een ander moment toch beter uit? Wij zijn flexibel dus neem dan gerust contact met ons op! Dagelijks zijn wij tijdens kantooruren telefonisch en via Whatsapp bereikbaar.